subota, 23. travnja 2016.

Beauty savjeti i trikovi koji zaista djeluju!

Odvojila sam si vremena da sastavim listu 10 random trikova koje ja koristim. Neke koristim na svakodnevnoj bazi, neke malo rjeđe. Sve informacije su pouzdane, provjerene i za mene fenomenalno djeluju. Da napomenem, ne garantiram da ćete vi imati isti učinak, govorim o svojem iskustvu i dojmovima. Izvori ovih trikova su prijatelji, rodbina, internet i naravno vlastito "otkriče" :P Vjerujem da ste za većinu ovih trikova i savjeta već čule, ali valja utvrditi staro gradivo -ili čak možda naučiti neko novo? Vidjet ćemo! Javite mi u komentarima obavezno! :)

1) VAZELIN (Koristim My face vazelin)

-Kožu prije spavanja namažem vazelinom na nekim sušim djelovima (kao što su lakat, koljena, ruke, itd..) te ostavim preko noći. Ujutro je koža znatno mekša.

-Isto tako i s trepavicama i obrvama. Skidanjem šminke ne samo da skidamo šminku već skidamo i ulja s našeg lica koja potiču obrve i trepavice na rast, koje ih štite i čuvaju. Skidanjem tih ulja možemo znatno utjecati na jačinu i gustoću naših obrva i trepavica. S toga ih je dobro nahraniti preko noći kada se one oporavljaju. Možete koristiti i neka ulja na prirodnoj bazi, no ja osobno koristim vazelin i djeluje mi odlično. Nakon nekog vremena, nekoliko mjeseci, primjetila sam velike razlike u gustoći i jačini obrva i trepavica.

2) SELOTEP

-Ukoliko ste brzoplete, nestrpljive, šeprtljaste kao ja, jednostavno zaljepite selotep gdje želite da vaše sjenilo ili čak tuš završi. Kada završite sa sjenilom/tušem jednostavno odlijepite traku, imat ćete ravnu, savršenu liniju izjednačenu na obje strane. Ako vam se ne sviđa oštra linija vrlo lako nekim manjim kistićem zblendate taj nagli prijelaz.

3) MEDICINSKI SELOTEP/FLASTER

-Dođete iz subotnjeg izlaska ili nekog važnijeg događaja, skinete štikle i imate osjećaj kao da će vam noga otpasti? Sve smo bile ondje. Probaj čvrsto zaljepiti treći i četvrti nožni prst (brojeći od palca) flasterom ili čak bolje medicinskim selotepom. Napomena: Prste imati zaljepljene cijelu večer, možda zvuči neobično, ali nećete ni osjetiti. Između ta dva prsta nalazi se živac koji se preoptereti. Spajanjem ta dva prsta pritisak na živac se smanjuje te se samim time smanjuje bol u stopalima.

4) DEZINFEKCIJSKI GEL ZA RUKE

-Ne samo za ubijanje bakterija ono nam može pomoći i pri znojenju! Ukoliko ste zaboravile utrpati deo u torbu, a sa sobom imate dezinfekcijski gel, nema frke! Samo namažete ispod pazuha, pričekate nekoliko sekundi do minutu da se osuši i kao nove ste. "Kvaka" je u tome što zapravo naš znoj nije taj koji sadrži neugodan miris nego se to događa kada on dođe u kontakt s bakterijama ispod naše ruke. Tih bakterija se ne možemo riješiti u potpunosti tuširanjem. Gel ubije većinu bakterija i samim time neugodni miris. Napomena: Ovo možete koristiti za neke svečanije prigode (po meni djeluje bolje od dezodoransa-što se mirisa tiče) ali se ne preporuča na svakodnevnoj bazi zbog kemikalija, a pazuh je ipak osjetljivo područje.

-Prilikom brijanja ja sam stručnjak da se masakriram britvicom, ne znam ni sama kako to uspijem! I onda jurim i žurim, i uflekam odjeću jer se to ne stigne osušiti, kaos! I onda sam otkrila da jednostavno namažeš rane dezinfekcijskim gelom, pretrpiš peckanje par sekundi. Gel osuši krv vrlo brzo, kroz nekih minutu, dvije i zatvori rane. Nisam točno sigurna kako, ali bitno je da funkcionira i spašava!

5) MLIJEKO I MASLINOVO ULJE

-Ako vam se dogodi da vam ponestane odstranjivača šminke imam i za to spas! Uzmete komad vate ili blaznicu i stavite ulje i mlijeko. Količina i redoslijed nisu toliko bitni, to si same procijenite. Na neki magični način ovo otopi šminku brzo i učinkovito. Znam da su neke djevojke zamjenile u potpunosti odstranjivače s uljem i mlijekom. Naravno da se preporuča ovo svakodnevno koristiti jer svi znamo koliko je oboje dobro za kožu. Pogotovo ako je na prirodnoj bazi bez previše sastojaka nabacanih u proizvode. I znatno je jeftinije od silnih kemikalija za koje dajemo novce. Ne mora se ni ispirati, hrani kožu, ako uđe u oko ne pecka i nadgriza. Jednostavno fenomenalno!

6) FEN/SUŠILO ZA KOSU

-Kupite nove cipele za odličan događaj i onda ih nemate vremena razgazit. Neee brinite. Nabacite neke debele čarape na noge ili dvoje-troje klasičnih i obujete cipele. Zatim, uzmete fen, stavite na najjače i grijte dijelove za koje mislite/znate da su kritični. Toplina fena će raširiti cipelu. Radite ovo malo po malo, probavajte da ne pretjerate kao ja s jednim parom! Za ovo treba zaista imati živaca i strpljenja, no isplati se. Ne odustajte, treba vremena. A dobro je ako ste u vremenskoj stisci, desetak minuta odvojiti je bolje od žulja i šepanja naokolo. Ovo zaista djeluje, tako da ako ne uspijete od prve nije ništa neobično, dajte si truda!

7) MASKARA

-Otvorite tuš i shvatite da je osušen, a vama je hitno potreban, ili ste u potpunosti potrošile svoj? Imam opet rješenje! Uzmete maskaru koju posjedujete. Odlična bi bila vodootporna, ako ju imate. Uzmete neki kistić tanji ako imate ili čak onaj kistić od prethodnog tuša koji je osušen/potrošen. I jednostavno maskaru nanesete kao i tuš. Malo je teže od klasičnog tuša jer je maskara gušće teksture, ali išta je bolje nego ništa. Ja se ovim trikom služim uvijek kad sam ljena ustat se i otići kupit novi ili spiskam sve novce na gluposti pa nemam za obični tuš haha.. Trik me nije iznevjerio za sad!

8) UPALJAČ

-Svi mi imamo neku olovku u našoj kolekciji koja se teško nanosi, jednostavno se mora proći mali milijon puta da bi ona ostavila trag. Samo uzmete upaljač ili čak fen za kosu -neki izvor topline uglavnom! I prislonite što bliže olovci, ne direktno na nju. Ako je ovo prvi put da ovo radite dobro provjerite toplinu olovke, zadnje što vam treba je opekotina! To je to zapravo, vrlo lako i jednostavno. Olovka bih trebala ostaviti znatno jači trag. Ukoliko ne primjećujete razliku, pokušajte ponovno. Bilo bi i čudno da uspijete od prve. Probajte prvo vježbati na ruci, pa tek onda na oči/usne/obrve. Dajte triku šansu. Fakat funkcionira!

9) LAK ZA NOKTE

-Hoćete skinuti lak i skužite da nema više acetona. Ovo zapravo zvuči suludo, ali lak za nokte možete skinuti bilo kojim lakom za nokte. Upraavo tako. Prelakirate već nalakirani nokat, pritisnete blaznicu na nokat, zadržite par sekundi i povučete. Postupak je potrebno ponoviti 3-4 puta, ponekad i više da lak siđe u potpunosti. Osobno bih preporučila neki nude lak ili prozirni. U svakom slučaju što prirodniji i neutralniji. Ne želite maljat naokolo s crnim lakom. Bude završilo još gore od već postojećeg.

10) KREMA

-Kada navečer hidratizirate kožu kremom potrudite se da to bude sat vremena ili barem pola sata prije nego što legnete u krevet. Ovo je bitno jer je kremi potrebno neko vrijeme da se upije. Kada vi namažete kremu i odmah legnete velike su mogućnosti da ćete većinu proizvoda obrisati o jastuk i onda se čuditi kako krema nema učinak, a praktički kao da ju onda niste niti stavile. Vodite računa o tome!

Nadam se da vam se ovaj tip posta svidio. Javite u komentarima dali zelite pt.2 !
Koje od ovih trikova vi koristite i za koje ste upravo saznale i namjeravate probati? Sve mi ostavite dolje u komentarima i javite ukoliko imate slični post. Voljela bih čuti Vaša mišljenja i savjete. Pišite mi! Vaša Pinkina! :*

petak, 15. travnja 2016.

Le Petit Marseiliais - maska za sjaj obojene kose s uljem šafranike i ekstraktom borovnice - recenzija

Kupljena u: DM-u, Bipi
Cijena: 30-tak HRK
Količina: 300 ml
Miris: Cvjetni/na bobićašto voće(borovnica) te se dugo se zadržava u kosi
Rok trajanja: 12 m
Ocijena proizvoda: 5/5
Dali bih preporučila proizvod?: Da
Zemlja podrijetla: Francuska


INGREDIENTS/SASTAV: Aqua, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Dimethicone, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Dimethicone Propyl PG Betaine, Polyquaternium-22, Lecithin, Propylene Glycol, Isopropyl Alcohol, Benzophenone 4, Citric Acid, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool. SANS(bez) PARABEN.



Ovoj maski za kosu me prvenstveno privuklo predivno pakiranje i naravno roza boja. Ambalaža je podosta čvrsta i otporna na padove (ja sam velika šeprtlja pa mi pod obavezno ispadne jedno stotinjak puta i-izdrži svaki put.) Čitala sam mnoge kritike na račun ove maske i jednostavno ne vidim zašto, meni je jednostavno fenomenalna! Najučinkovitija od svih koje sam probala. Iskrene preporuke.




Imam jako suhu, beživotnu, dugu, gustu, kovrčavu, blajhanu kosu koju perem svaka dva dana jer mi se korijen kose brzo masti, i meni ovaj proizvod zaista preporodi kosu. Kosa zaista bude znatno mekanija, odmah nakon prvog korištenja. Isto tako imam lepršavu, lako elektrizirajuću kosu koju nekako kao da oteža i znatno smanji elektrizaciju. Također olakšava oblikovanje kose i češljanje. Odlično nahrani kosu i da joj tu neku punoću i sjaj.

Ovu masku sam koristila nakon blajhanja i na moru kada mi je najviše podliježe oštećenjima. Stavljala sam ju na kosu jedamput do dva puta tjedno što je sasvim dovoljno. I dalje ju koristim kada osjetim da mi kosa gubi na životu. Meni je evo već drugo pakovanje i stvarno mi dugo traje jer je mala količina proizvoda zaista učinkovita.

Mana ovom proizvodu je što se jako teško ispire. Vrlo je gusta i masna maska. Ukoliko se ne ispere dobro kosa djeluje masno. Zato napomena: TEMELJITO ISPRATI!!



Proizvod nanosim na mokru, rukom iscijeđenu kosu. Te ostavim 3 minute kao što je navedeno. Pokušala sam ostaviti duže na kosi, no učinak je po mom mišljenju isti.


Jeste li isprobali ovu masku? Kakva su vaša iskustva? Pišite mi! Vaša Pinkina! :*

nedjelja, 28. veljače 2016.


I ♡ MAKEUP

I ♡ OBSESSION PALETTE

BORN TO DIE



Kupljena u: Naručena s web-stranice Pink Panda. –Ovdje
Cijena: 37,30 HRK
Količina: 17 g.
Rok trajanja: 12 mjeseci
Ocijena proizvoda 4.5/5
Dali bih preporučila proizvod?: Da!
Zemlja podrijetla: „Designed and developed in London, UK; Manufactured
in the PRC“


INGRIDIENTS/SASTAV:

Mica, Talc, Magnesium Stearate; Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Dimenthicone, Methylparaben, Propylparaben [+/-: Polyethylene Terephthalate Polymer, Calcium Sodium Borosilicate, Cl 77891, Cl 77491, Cl 77499, Cl 15850, Cl 16035, Cl 42090, Cl 77742, Cl 77510, Cl 77007, Cl 45410]



Ova divna paleta sastoji se od 6 shimmer nijansi i 4 matt nijanse.Prevladavaju smeđe boje hladnih tonova. Sjenila su na dodir blago kremasta, pogotovo matt nijanse te se blago truse, al ništa što bih stvorilo neki pretežiti probem. Vjerujem da je za ljubitelje prirodnih i smokey nijansi.


Ambalaža je klasična plastična, podosta izdržljiva što se tiče nekih laganijih padova, te se ne otvara u torbi. Isto tako su i sjenila otporna na drmanja u torbi te se ne raspadnu kao većina. Uz paletu dobije se aplikator sa dvije spužvice na kraju. Aplikator je jako kvalitetan i ne raspadne se nakon par pranja kao većina. Spužva je, kako bih rekla, podosta zbijena/gusta i ne „guta“ boju prilikom nanošenja. Na aplikator nemam nikakve zamjerke.


Sjenila se na očima zadržavaju i do nekoliko sati, cca. 5h. Nažalost sjenila nisu vodootporna te nisu preživjela morsko noćno kupanje, niti pjena party. Nijanse su podosta pigmentirane. Matt nijanse su
pigmentiranije i intenzitivnije te se mnogo manje truse od shimmer nijansa. Shimmer nijanse podosta gube na jačini tokom nanošenja, ali ništa što dodatni sloj nebih mogao riješiti. Vrlo se lako nanose na kapke bez obzira na koji fallout.

Shimmer nijanse:
Prva nijansa: Bijela s jakim shimmerom
Druga nijansa: Svijetlo smeđa nijansa jedina koja ima hint tople nijanse i blagi shimmer
Treća nijansa: Smečkasto-nude nijansa s malim hintom roze boje te blagim shimmerom
Četvrta nijansa: Sivkasto-nude nijansa s malim hitom lila boje te također blagim shimmerom
Peta nijansa: Siva nijansa koja ima blago zelenkasti hint sa blagim shimmerom
Šesta nijansa: Tamno siva nijansa sa svijetlim jakim shimmerom

Matt nijanse:
Sedma nijansa: Takozvana boja kože
Osma nijansa: Klasična smeđa odlična za tranzition colour
Deveta nijansa: Tamnija smeđa
Deseta nijansa: Siva nijansa sa blagim plavkastim hintom







Swatch na dnevnom svijetlu:


Swatch s bljeskalicom:



srijeda, 23. prosinca 2015.

HOLLY JOLLY CHRISTMAS TAG


Za početak bih se zahvalila Leonardi na nominaciji. 
Ispunila bih tagg ranije, ali sam imala strku oko škole.
Da ne duljim, počnimo! :D


1. Kada te počne obuzimati uzbuđenje oko Božića?
Mene uzbuđenje oko Božića pere cijele godine, ali baš ono pravo je početkom 12. mjeseca.

2. Najdraži Božićni film?
Sam u kući, svi nastavci, ali top je prvi dio, naravno.

3. Jesi li ikada doživjela bijeli Božić?
Na svu sreću, jesam.

4. Tvoja omiljena Božićna pjesma?
Sve su mi ful drage. Zvončići su mi nekako prvi na pameti. 
Ovdje je moja YouTube x-mas playlista pa možete pogledati ukoliko vas zanima.

5. Omiljena hrana ili kolač koji se uvijek nađe na tvom Božićnom stolu?
Sarma s pire krumpirom i francuska salata! Kakav je to Božić bez sarme?! I sto vrsta kolača.

6. Znaš li nabrojati imena sobova Djeda Božićnjaka?
Nebih znala. Moram priznat da nisam o tome razmišljala do sad!

7. Voliš li više poklanjati ili primati poklone?
Pa podjednako nekako. Možda čak za dlaku više primati jer sam znatiželjna osoba i onaj trenutak i osjećaj iščekivanja, mislim da oni naginju tu vagu. Premda obožavam osmišljavat kreativne poklone. 

8. Navedi jedno mjesto o kojem sanjaš da ga posjetiš u vrijeme blagdana.
Bakina kuhinja!

9. Što više voliš: Badnjak ili Božićno jutro?
Božićno jutro. Prvo pokloni, a onda mogu navalit na hranu!

10.  Kada tvoja obitelj ukrašava Božićno drvce i tko ga ukrašava? 
Mi smo do sad uvijek imali parade oko Božićnih drvca: kako će ono izgledat, gdje će bit te tko će ga ukrašavati. Dok nismo riješili da svatko ima svoj. U boravku se nalazi mamin i tatin koji je ful šaren, ali je umjetni. Moj je bijeli s rozim kuglicama i rozim lampicama u mojoj sobi, a burazov u njegovoj sobi koji je srednji, također umjetni s plavim kuglicama i srebrnim "gusjenicama". Mi to ukrašavamo početkom mjeseca, svatko svoj. Odmah nakon što haloween ukrase pospremimo. Ne možemo se mi strpit' do badnjaka.


11. Voliš li više bijele lampice za bor ili šarene?
Rozee, my spirit colour!!

12. Bili radije živjela u kućici od medenjaka (gingerbread house) ili u radionici Djeda Božićnjaka? 
Radionica Djeda Božićnjaka.


13. Ukratko ispričaj tradiciju svoje obitelji na Badnjak.
Prvo spavam do podne, zatim popijem kavu i scrollam po društvenim mrežama. "Doručkujem" i bacam se na posao pripremanja sarme, francuske salate i kolača. Te brata(9) zabavim sa DIY projektima koje mu objasnim kako napraviti. Spremanje kuće, glancanje i glazba uz to. To je nekako otprilike to. 

14. Kad bi se mogla naći ispod imele s osobom s kojom god poželiš, tko bi to bio?
Ian Somerhalder, ali da ne pretjerujem sa skromnošću, zadovoljila bih se bilo kojim glumcem Vampirskih Dnevnika, bome dobre komade možeš pronaći u toj seriji. 

15. Što je na vrhu tvoga bora?
Srebrni sparkle špic.

16. Odbrojavaš li do Božića?
Odbrojava moj kalendar s čokoladama. ;P

17. Najdraža Božićna uspomena?
Kad mi je buraz jednom prilikom pokušao ukrasti lampice za koje zna da obožavam te ga je tom prilikom iz nekog misterioznog razloga stresla struja. Koliko mi ga je bilo žao, toliko je i urnebesno bilo! 

18. Što najviše voliš u vezi Božića?
Ona pozitiva i uzbuđenje u zraku. Jednostavno taj neki x-mas mood. 

 Nominiram: Tamaru KamikazeJasminu Beauty Blogette i Sašu Knežević i sve one voljne ispuniti ova pitanja :)

Nadam se da vam se svidio ovaj tagg. Hoćete li ga vi ispuniti? Vaša Pinkina!

četvrtak, 5. studenoga 2015.

Balea - krema poslije depilacije s aloe verom i ekstraktom magnolije

BALEA
-Krema poslije depilacije s aloe verom i ekstraktom magnolije-
Beruhigende Hautcreme mit Aloe Vera und Magnolienextrakt



Kupljen u: DM - Drogerie Market
Cijena: 8,90 HRK
Količina: 125 ml.
Miris: Osvježavajući! Cvjetni. Meni miriši čak na Pez bombone!
Rok trajanja: Otisnut na pakiranju, ali cca. 24 mjeseci
Ocijena proizvoda: 5/5
Dali bih preporučila proizvod?: Da!
Dermatološki ispitano.
Zemlja podrijetla: EU, Njemačka

INGRIDIENTS/SASTAV: Aqua, Isopropyl Palmitate, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Dicaprylyl Ether, Phenoxyethanol, Panthenol, Parfum, Benzyl Alcohol, Allantoin, Carbomer, Bisabolol, Alcohol, Sodium Hydroxide, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Michelia Alba Flower Exctract.



Balea kaže: Umiruje, njeguje i hidratizira kožu poslije depilacije.



Ovaj proizvod sam vidjela na kanalu od naše zagrebačke YouTube-rice BiBi Andy u August favoritima, a video možete pogledati ovdje.  Odlučila sam ga isprobati zbog njegove niske cijene zapravo ne očekujući ništa od njega. Malo je reći da me je proizvod oduševio!

Dakle ja sam oduvijek imala velikih problema s iritacijom nakon depiliranja čime god se ja depilirala i koje god proizvode koristila. Ova krema je moj spas! Moje apsolutne preporuke.


Krema je vrlo lagana i nježna. Lako se nanosi, hidratantna je i ne iritira kožu. Brzo se upija i uklanja iritaciju i crvenilo u potpunosti te umiruje kožu. Tekstura kreme je pomalo vodenkasta i ostavlja kožu meku kao svilu.




Proizvod nanosim odmah nakon depilacije dok mi još ni ne stigne izbiti iritacija i crvenilo. Krema niti malo ne pecka niti imam ikakav neugodan osjećaj nakon nanošenja, zapravo totalno suprotno od toga. Osobno nanesem jedan sloj, te kasnije još jedan. Za svaki slučaj! Ipak je bolje spriječiti nego liječiti.

Jeste li ga isprobali? Koju vi kremu/gel koristite? Pišite mi. Vaša Pinkina! :*

petak, 16. listopada 2015.

Parisienne Italia - Cristalli fluidi - Tekući kristali za devitaliziranu kosu


PARISIENNE ITALIA
-Cristalli fluidi-
Tekući kristali za devitaliziranu kosu


Za svoj prvi post odlučila sam napraviti recenziju beauty proizvoda koji me najviše oduševio, pa da ne duljim, krenimo.

Kupljeno u: prodavaonici KTC-a
Cijena: 30-tak HRK
Količina: 50 ml
Miris: Ugodan voćkasti. Jedino ga mogu usporediti sa žutim Adidas parfemom, nekako me osobno na njega asocira.
Rok trajanja: 36 mjeseci
Ocijena proizvoda: 5/5
Dali bih preporučila proizvod?: DA!

INGREDIENTS: Cyclopentasiloxane, C10-12 Isoparaffin, Dimethiconol, Alcohol Denat., Disiloxane, Amodimethicone, Linum Usitatissimum Oil, Hydrogenated Methyl Rosinate, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool, Geraniol, Citronellol, Benzophenone-3, CI 60725, CI 26100. "Fluid crystals, a beauty cosmetic treatment for hair, with shining and dressing action.

USE: apply small quantities of the product, lock by lock, on moist and washed hair and distribute uniformly. Then proceed to the desired hair-style."



U prijevodu: Tekući kristali, beauty kozmetički tretman za kosu, koji kosi daje sjaj i "dressing" efekt.

Uporaba: Nanesite malu količinu proizvoda, kap po kap, na vlažnu i opranu kosu te raspodijelite ravnomjerno. Zatim oblikujte kosu po želji.


  • Proizvod ne vrši blagotvornu funkciju već samo estetsku. Tekućina oblaže vlas i na taj način ju štiti i čini manje krhkom te je ona otpornija pri češljanju, feniranju, peglanju, frkanju etc... 

  • Popunjava pukotine oštećenih vlasi i daje privremeni zdrav izgled, mekoću, glatkoću i sjaj. No nakon prvog pranja se ispire proizvod, samim time i sve što je on obavio. Nisam primjetila da mi proizvod na ikoji način šteti kosi. Ne isušuje ju, niti ju masti bilo to privremeno ili trajno. 

  • Osobno ih koristim pri svakom feniranju, peglanju ili frkanju. Ponekad prije, ponekad poslije, a ponekad oboje, zavisi o prigodi. To je pretežno ("više/manje") jednom tjedno. Koristim ih na suhoj kosi jer tako lakše ravnomjerno rasporedim proizvod i "imam sve pod kontrolom". 

  • Probala sam nanjeti i na vlažnu kosu kako piše u uputstvu, no više mi se sviđa efekt koji daje na suhoj kosi, jači je, i to mojoj suhoj i beživotnoj kosi treba. Količina proizvoda koju nanosim je dva "stiska" pumpice, praktički dvije kapi. 

  • Kosa mi je srednje duga i gusta. Mojoj prijateljici s kratkom kosom je dovoljna jedna kapljica. Zavisi o vašoj kosi i preferiranjima. Meni moja bočica traje već možda čak i godinu dana i potrošeno je nešto više od polovice.


Dali ste vi probale ovaj proizvod? Pišite mi! Vaša Pinkina.